main_bannera

Craftsmansip Spirit Of Wuhan Chidian Technology Pressure Sensor Producent

Wuhan Chidian Technology Co, Ltd er en tryksensor professionel teknisk, teknologisk forskning og udvikling, produktion, som en af ​​virksomheden med 25 års professionel teknisk erfaring.

Tryksensorens "Craftsman Spirit" er den centrale idé i vores fabrik

Tryksensorens 'professionelle, kvalitet, teknologi, fokus' er vores virksomhedskulturudvikling.

Grundlæggeren af ​​Chidian Company er en senioringeniør på grund af lidenskaben og hengivenheden med det elektriske maskineri, efter at han blev uddannet fra det professionelle 'minemaskineri fra Kina Yangtze-universitetet i 1983, arbejdede samme år i Jianghan Petroleum Administration Bureau, instituttet for boreudstyr , og er engageret i: boreudstyr af pneumatisk kontrolsystem og original forskning og design, og er kernerollen til ansvarlig for opsætningen af ​​den originale oliepneumatiske teststation.
实用专利
I 1992 flyttede grundlæggeren til Wuhan som svar på introduktionsplanen for Wuhan 100 talenter.Arbejdede derefter på China University of Geosciences for at engagere sig i hoveddesignet og udviklingen af ​​"mekanisk køretøjstryksensor" i 2003. I begyndelsen af ​​2005 blev masseproduktionen sat på markedet, derefter blev han tildelt "National Economic Use Patent" Group” Alment anerkendt og stærkt rost af markedet, mange af virksomhederne har været involveret i produktionen og har dermed skabt milliarder af BNP til den nationale økonomi.Og overgik fuldstændig de populære Siemens-produkter på det tidspunkt.

Baseret på mange års rigt arbejde inden for maskin- og olieindustrien har universaliteten og tilgængeligheden inden for tungindustrimaskiner af den elektroniske auto luft/olie tryksensor produceret af Chidian lagt et solidt fundament. Sammetid spiringen af skabelsen af ​​det nye mærkede tryksensorproducent baseret på høj kvalitet, vil i vid udstrækning blive brugt i erhvervskøretøjer, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, nye energikøretøjer, klimaanlæg, motorkraftsystemer, industriel automation og andre områder.


Indlægstid: Jun-03-2019